تحولات منطقه

سخنرانی رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی، با تبیین پیوند خون‌خواهی امام حسین (ع) با جریان مهدویت، اخراج آمریکا از غرب آسیا و فروپاشی رژیم صهیونیستی را، مقدمات ضروری برای ظهور منجی و تحقق عدالت جهانی، دانست.

خون‌خواهی امام حسین (ع) تا ظهور حضرت مهدی (عج) ادامه دارد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

حجت‌الاسلام حسین اسلامی، پنجم تیرماه ۱۴۰۵، در جمع کثیری از زائران و مجاوران در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی، به تشریح ابعاد عمیق و ایدئولوژیک «خون‌خواهی سیدالشهدا (ع)» و پیوند آن با حوادث عصر حاضر و زمینه‌سازی ظهور، پرداخت.

خون‌خواهی امام حسین (ع)؛ جریانی تا ظهور

حجت‌الاسلام اسلامی، سخنان خود را با اشاره به روایات مربوط به خون‌خواهی امام حسین (ع) آغاز کرد و اظهار داشت: بر اساس برخی روایات، ایرانیان از جمله اقوامی هستند که در مسیر خون‌خواهی امام حسین (ع)، نقش ایفا خواهند کرد.

وی با اشاره به قیام مختار ثقفی و انتقام او از قاتلان کربلا، تصریح کرد: هرچند مختار اقدام ارزشمندی انجام داد، اما از نگاه عمیق‌تر دینی، خون‌بهای حقیقی امام حسین (ع) هنوز گرفته نشده است. این امر به آخرالزمان و دوران ظهور حضرت مهدی (عج) موکول شده است.

این استاد حوزه، خون‌خواهی واقعی امام حسین (ع) را نه صرفاً انتقام فردی، بلکه تحقق هدف قیام او یعنی برپایی «حکومت توحید و عدالت» دانست و افزود: این جوشش خون و مطالبه عدالت، طبق فرمایش امام زین‌العابدین و امام صادق (ع)، تا زمان ظهور منجی عالم بشریت ادامه خواهد داشت و هرگز فروکش نخواهد کرد.

پیوند خون شهدا با مقاومت جهانی

شیخ اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، این مفهوم دینی را به مبارزه با استکبار جهانی در دوران کنونی پیوند زد.

وی با اشاره به مواضع رهبر شهید انقلاب اسلامی، تأکید کرد: ایشان همواره بر انتقام خون شهدا، به‌ویژه شهدای مقاومت، اصرار و تأکید داشته‌اند و این انتقام را در چارچوب یک راهبرد جامع برای عزت اسلام و مسلمین می‌دانند.

او با برشمردن نمادهای استکبار جهانی، به‌صراحت از «ترامپ» و «نتانیاهو» به‌عنوان چهره‌های شاخص دشمن نام برد و افزود: امروز، قصاص و انتقام از این افراد و تفکراتشان، در گرو اقدامات عملی در عرصه بین‌المللی است.

اخراج آمریکا و نابودی اسرائیل، مقدمه ظهور

شیخ حسین اسلامی راهبردهای اصلی برای تحقق این انتقام و زمینه‌سازی ظهور را تبیین کرد و گفت: یکی از گام‌های اساسی در این مسیر، اخراج کامل آمریکا از منطقه غرب آسیاست. تا زمانی که آمریکا با حضور نظامی خود از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند، این رژیم جری خواهد بود.

وی تصریح کرد: با اخراج آمریکا، اسرائیل به‌شدت آسیب‌پذیر خواهد شد و نهایتاً، نابودی اسرائیل و آزادی قدس شریف، به‌عنوان کلید گشایش فرج و تحقق وعده الهی ظهور منجی عالم بشریت، محقق خواهد شد. او مبارزه با ظلم و ستم جهانی را نه‌فقط یک کنش سیاسی، بلکه وظیفه‌ای اعتقادی در راستای آمادگی برای حکومت جهانی امام عصر (عج)، توصیف کرد.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha